Najnovšie recenzie zo sekcie Podvozok
- Super prístup
Nieje to moj prvy podvozok od tejto firmy vyhoveli mi aj v dodani kedze som odcestovaní naplanovali mi doručenie ked budem na adrese za mna super
Eibach Pro-Kit | znížené pružiny Mercedes-Benz C-Klasse / C-Class (W204) C230, C280, C300, C350, C180 CDI, C200 CDI, C220 CDI, C 220 BlueTEC, C250 CDI, C320 CDI, C350 CDI, C350 CGI E10-25-019-02-22
- Kompromis medzi komfortom a športovým naladením auta, auto krásne sedí na ceste a drží stopu.
Jednoznačne odporúčam.
Eibach Pro-Kit | znížené pružiny Skoda Yeti (5L) 1.4 TSI 4x4, 1.8 TSI 4x4, 2.0 TDI 4x4 E10-79-008-01-22
- Používam so sériovými tlmični (!!) a oproti sériovým pružinám má všetky výhody športového podvozku
- Lepšia reakcia na plyn aj brzdu
- Menej nakláňa auto v zákrutách
- Auto sa VÝRAZNE lepšie správa na krboľatej a rozhúpanej ceste
- Prekvapivo sa ZLEPŠIL komfort jazdy, samozrejme nahladkej ceste, ale aj na kolísavých a hrboľatých cestách 4. triedy!
Pri výmene pružín sme menili aj silentbloky zadných ramien (Powerflex) aj čapy riadenia vpredu a včetky uloženia vpredu aj vzadu. Odporúčam toto urobiť pri výmene, auto ide cestu aj nerovnosti ako nové (na podvozok :) )
- zjavne kvalita
- podložky objednávané na konkrétny typ vozidla s originálnymi diskami. Napriek tomu bolo potrebné skrátenie skrutiek na náboji vozidla o cca 2 mm
Produkt od tejto firmy som mal už na 2 predošlých autách, tam bolo všetko OK, teraz bolo pri podložke 15 mm potrebné skratenie skrutiek náboja kolesa o cca 2 mm. Pri 20 mm podložke všetko OK
- Farebné nedokonalosti matice poškodené.
- Originál krabica balenie žiadne vymedzenia pre prepravu . Podotýkam že obal nebol porušený alebo zdeformovaný.
- jednoduché nastavenie výšky
- Nevedel som použiť moje pôvodné kolesá bez podložiek (problém kvôli ET, ale na originál tlmičoch tento problém nebol)
Zatiaľ som na tomto podvozku nenajazdil nejak extra veľa kilometrov, ale myslím si, že je to dobrý výrobok z pohľadu pomeru ceny a kvality. Toto je však môj prvý nastaviteľný podvozok, takže to nemám s čím porovnať. Mám ho na víkendovom aute. Na každodenné jazdenie by som si ho nekúpil, ale tam by som si nedal žiadny podvozok tohto typu (originál je originál, ale to je vec osobného názoru).
- Lacný
Výborná vec
Zníženie 30,30mm auto vyzerá super pričom jazdné vlastnosti sú výrazne lepšie a aj komfort ostal zachovaný.
Dobrá voľba aj k sériovým tlmičom Billstein B4, samozrejme s B6 alebo B8 to funfuje oveľa lepšie. Odporúčam
- Chcel som vratit tovar
JOM výškově stavitelný podvozek VW Golf III (3) / Vento všechny motorizace kromě Variant (10.91-9.97)
- zadne pruziny mi vrzgaju a neviem sa dopatrat preco
JOM stavitelný podvozek VW Polo 6N2 1.0 / 1.3 / 1.4 / 1.6 / 1.6 16V / 1.6GTI / 1.4TDI / 1.9SDi / 1.9TDi (7.99 - 02)
dobre sedi na ceste
Jednoduchá a rýchla montáž. Široké spektrum nastavenia výšky auta. Som maximálne spokojný.
- Produkt bol lacni,to je vyhoda!
- Ked som po jednom vybalil set,som sy hned simol rozdiel medzi rozpermy. Predna vrchna rozpera dosla matnej ciernej farbe naproti ostatne som dostal leskle! A vyhotovenie! Nadhera! Este raz chcem pripomenut fakt ze set bol lacni! No ale dlho som musel brusyt prisposobyt diel! A nakoniec,ked som to konecne vedel dat na miesto, som na to dosiel ze je vysoka!!!!!!! A Cau!!!! Objednal som sy rozperu od inej vyrobci! Ostavajuce rozperi zo setu mam umisly pouzit.Uvydime ake budu! Lutujem! Len tolko som vedel ktomu prydat!
- Zlepšené jazdné vlastnosti vozidla.
Cena kvalita
Cena, kvalita, výsledok.
Som spokojná
- Je to pekné ale?
- Nieje k tomu žiaden návod, foto. Pre Octáviu 2 fl 2009 možné použitie len po veľkom zásahu do konštrukcie priečky v motorovom priestore.Rezanie, a vŕtanie.
Už som to daroval kamarátovi.
- Výborný podvozek.
- Jedná sa o podvozok Tuningart od výrobcu Tuningart Handels. TA Technix je vyššia a drahšie typ nastaviteľných podvozkov. Matete zákazníkov!
Opravte si údaje na e shope.